Tanel Saarmann
ärileht.ee

Ärileht kirjutas täna Eestisse investeerinud USA ettevõttest Malwarebytes, mis avas eelmisel nädalal Exploreri maja 5. korrusel uhke kontori, kuhu mahub algselt 60 inimest. Kui muidu ei ole ettevõttel talentide leidmisega väga suuri probleeme, siis on üks tüüp arendajaid, keda IT-maastikul tikutulega taga otsitakse. Kellest jutt?
Malwarebytesi asutaja ja juht Marcin Kleczynski ning Eesti haru vedav Fernando Francisco tõid välja ühe ametikoha, mis koodikirjutajate maailmas täna eriti hinnas on. Nad otsivad kaht Ruby on Rails arendajat. Neid tuleb isegi Silicon Valleys tikutulega taga otsida. Kui väga heal tasemel arendaja leiadki, siis tihti ulatub tema aastapalk 200 000 dollarini. Rohkem kui paljud tegevjuhid teenivad.

Kindlasti on IT-maailmas veel selliseid niððe, kus väga head spetsialistid eriti kõrgelt tasutud saavad, kuid Ruby on Rails on kindlasti üks selline.

Loe selle kohta, miks Malwarevytes Eestisse investeerida soovis, siit http://arileht.delfi.ee/news/uudised/vaikselt-eestis-toimetanud-suurfirma-tegi-tallinna-kontorisse-kopsaka-investeeringu?id=74540227.